Na lang wachten is het eindelijk zover, onze stoepborden Royal XXL zijn gearriveerd in ons magazijn!

Volle stellingen met mooie stoepborden staan te wachten om naar onze dealers te worden verscheept. Na maandenlang testen en testen is het dan eindelijk zover; het stoepbord Royal XXL is af en kan gepresenteerd worden in de markt. Unieke kenmerken zoals een zwaar melamine krijtbord, een stevig houten frame, 3 UV bestendige laklagen en natuurlijk voorzien van stevige scharnieren. Deze toppers kunnen echt tegen een stootje en zullen de gebruikers lang plezier bieden.

De Royal XXL krijtborden laten de concurrentie dan ook ver achter zich. Onderscheidend op kwaliteit en duurzaamheid maar ook wat erg belangrijk is “prijs”. Betere kwaliteit dan elders in de markt en voor een scherpere prijs. Eigenlijk een eerlijke prijs voor een bord van dit kaliber vinden wij. Kortom leggen wij de lat erg hoog wat wordt gewaardeerd door onze klanten.

Ook bij dit product hebben wij gekeken naar hoe we de productie zo verantwoord mogelijk kunnen doen. Dit hebben wij weten te realiseren door te kiezen voor duurzaam verkregen hout en scharnieren uit eerlijke fabrieken. We wensen tenslotte continuïteit in onze productielijnen en het welzijn van het milieu. We maken daarom gebruik van bruine kartonnen recyclebare dozen waar geen bleek bij aan te pas komt. Witte dozen ogen immers mooi, maar zijn slecht voor het milieu!

Wat betekent dit voor onze dealers? Dat je vanaf heden deze borden kunt toevoegen aan je assortiment! Je kunt bestellen zoals je gewend bent. Ben je nog niet in het bezit van artikeldata, dan kun je dit eenvoudig opvragen bij je contactpersoon. Ben je nog geen dealer maar wil je dit wel graag worden? Ga dan naar de pagina “Dealer worden” en doe de aanvraag.